Contact

Service

Geen enkel probleem is hetzelfde. Er doen zich vaak veel situaties voor waarbij een standaardprocedure het probleem niet oplost. Met ons netwerk van gerenommeerde leveranciers kunnen wij u helpen met een correcte oplossing van uw probleem.

Onderhoud service

Heeft u een probleem op uw plant zoals lekkage of een warmtewisselaar die onderhoud nodig heeft, neem dan direct contact met ons op. Wij komen bij u langs om het probleem te bekijken en zoeken samen met u naar een oplossing.

Service mogelijkheden:

Warmtewisselaar onderhouden en repareren
Indien noodzakelijk laten wij de wisselaar eerst chemisch voor u reinigen om te voorkomen dat er nog schadelijke stoffen aanwezig zijn. Na de reiniging wordt de wisselaar geïnspecteerd en wordt de schade vastgesteld. Hierover wordt een schadevaststelling gemaakt wat samen met u besproken wordt om zo de juiste oplossing te kunnen bepalen.
Spareparts
Wij kunnen alle spare parts voor uw apparatuur verzorgen.
Inspecties
Moet uw installatie volgens de wetgeving worden geïnspecteerd? Wij verzorgen een zeer ervaren technici die dit werk voor u kan uitvoeren.
Analyse van schades en storingen
Bij schades of storingen doorlopen wij samen met u het systeem om zo de mogelijke oorzaak te achterhalen.
Installaties opnieuw bekleden
Bij schade aan de lining van uw installatie kunnen wij deze opnieuw laten bekleden zowel op locatie als in de werkplaats van onze leveranciers. Denk daarbij aan PTFE lining, rubber lining en verschillende soorten coatings.