Contact

Ons team

Met ons kleine team geven wij u advies over de verschillende producten van SGL Carbon GmbH en Steuler-KCH GmbH, die toegepast kunnen worden in de chemische-, petrochemische-, farmaceutische- en levensmiddelenindustrie.

SGL Carbon GmbH

SGL Carbon produceert grafiet- en composietmaterialen voor industrieën die de toekomst bepalen. Deze omvatten de automobiel-, ruimtevaart-, zonne- en windenergie-industrie evenals fabrikanten van halfgeleiders, LED’s en lithium-ionbatterijen. Daarnaast ontwikkelt SGL Carbon ook innovatieve oplossingen voor verschillende chemische en industriële toepassingen.

STEULER-KCH GmbH

Materialen, knowhow en service: STEULER-KCH is een toonaangevende fullserviceleverancier van linings voor de chemische industrie, verbranding van gevaarlijk afval, keramiek of energieopwekking. Coatings, rubberen voeringen, zuurbestendige bekledingen, vuurvaste stenen of uitvoeringen van uw eigen Equipment in kunststoffen: STEULER-KCH komt altijd met een overtuigende oplossing, ongeacht de toepassing en dat al meer dan 100 jaar!